Meille Kauneushoitola Luxiassa on erityisen tärkeää toimia luotettavasti ja vastuullisesti. Oli kyse sitten työvälineiden- ja tasojen puhtaudesta tai meitä koskevasta vaitiolovelvollisuudesta. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä ja kohtelemme jokaista samanarvoisesti. Luxiaan voit tulla sellaisena kuin olet, arvostelua pelkäämättä.

Liisa

Moikka!

Olen Liisa, kosmetologi, meikkitaiteilija sekä Kauneushoitola Luxian perustaja.

Valmistuin Oulun Kosmetologikoulusta vuonna 2019 ja hyppäsin heti yrittäjäksi.
Työskentelin kampaamon yhteydessä sekä satunnaisesti kosmetiikan myynnin parissa.

Viiden Oulussa vietetyn vuoden jälkeen palasimme perheeni kanssa takaisin Kuusamoon ja pian aloinkin suunnitella omaa unelmieni työpaikkaa.

Eniten työssäni rakastan sen vaihtelevuutta, ihmiskohtaamisia ja sitä että saan jatkuvasti suunnitella ja toteuttaa uusia juttuja.
Opiskelen työn ohessa erikoiskosmetologiksi. Lisäksi kouluttaudun vuosittain oppiakseni uutta ja vahvistaakseni ammattitaitoani.

Emmi

Hei! Minä olen Emmi Nevala, toistaiseksi ”ikuinen kuusamolainen”. Olen syntynyt Kuusamossa ja tutustunut maailmaan täältä käsin.

Opiskelin lukion jälkeen omasta sisäisestä kiinnostuksesta liikunnan ammattitutkinnon (liikunta- ja ravintovalmentaja, personal trainer, valm. 2018). Syventääkseni ihmiskehon tuntemusta ja ihmisläheinen työ mielessäni, opiskelin hierojan ammattitutkinnon (valm. 2023). Tulevaisuudessa haluan perehtyä lisää mm. ihmisen keho-mieli-yhteyteen.

Yrittäjyydessä minua viehättää mielestäni sopiva määrä vapautta ja vastuuta. Saan tehdä sellaista työtä, jonka koen tärkeäksi ja teen sitä suoraan itselleni. Tässä työssä pääsen hyödyntämään monipuolisesti kaikkea, mitä olen oppinut tähänastisessa elämässäni.

Jotta pystyn auttamaan jokaista ihmistä kokonaisuutena, hyödynnän koulutuksiani, laajaa lajitaustaani, sekä jo yli vuosikymmenen aikaista työskentelyä erilaisten ihmisten kanssa. Asiakaspalaute on todella toivottua ja erittäin tärkeää – opin teiltä paljon ja pystyn jatkossakin kehittämään palveluitani teitä, asiakkaitani, ajatellen.