Day spa menusta löydät hemmottelevimmat hoitomme.

Kaikkiin Day spa -hoitoihin sisältyy lämmin juoma.

 

Luxia – Kokonaisvaltainen rentoutushoito 124€

Kesto 1h 50min.

Tämä nimikkohoitomme on takuuvarma kehon ja mielen rentouttaja. Se sisältää kuumakivihieronnan jalkojen takaosiin, selkään ja niska-hartiaseudulle. Lämpimien kivien levätessä selällä hierotaan hiuspohja. Asiakkaan kääntyessä ympäri, kuoritaan kasvot, tehdään kasvohieronta sekä levitetään ihon tarpeiden mukainen naamio. Naamion vaikuttaessa hierotaan vielä kädet kuumakivillä.

 

Ayurveda Youth – Rentouttava vartalohoito

Kesto 1h 45min.

Aisteja hellivä ja syvästi rentouttava vartalohoito joka perustuu eksoottisiin tuotteisiin, niiden ainutlaatuisiin tuoksuihin ja alkuperäisiin hierontamenetelmiin. Hoidossa koko vartalo kuoritaan kuorintavoiteella ja hierotaan lämpimällä naamiolla. Pää hierotaan intialaisen päähieronnan tapaan. Lopuksi vartalolle levitetään ihoa pehmentävä voide.

 

Hellä – Hemmotteleva hoitopaketti kasvoille ja jaloille 108€

Kesto 90 min.

Hoito aloitetaan jalkojen kylvetyksellä, kuorinnalla sekä naamiolla. Kasvot puhdistetaan, kuoritaan, lisätään tehoseerumi ja tehdään hieronta kasvoille, dekolteelle sekä niskahartia-seudulle, naamion vaikuttaessa kasvoilla tehdään rentouttava hieronta jaloille. Lopuksi naamio poistetaan kasvoilta ja levitetään loppuvoiteet.

 

Hohka -Kuumakivihieronta 74€ / 94€ min
70min / 90min

Kuumakivihieronnat myös pareille!

Kuumakivihieronta on kehon ja mielen rentouttava hoitomuoto, jossa hieronta tehdään lämpimillä basalttikivillä. Hieronta vähentää stressiä, laukaisee lihasjännitteitä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa.

Kuumakivihieronnan esteet: sydän- ja verisuonisairaudet, sairaudet joissa kehon tunto tai lämmönsietokyky on alentunut, tulehdukset, flunssa, syöpäsairaudet.

 

Intialainen päähieronta 65€

Kesto 60 min.

Pään, korvien, yläselän, hartioiden, käsivarsien, niskan ja kaulan alueelle tehtävä, laaja-alaisesti vaikuttava ja rentouttava hoito. Intialainen päähieronta perustuu ikivanhaan lääketieteelliseen järjestelmään, Ayervedaan. Intialainen päähieronta vähentää niska- ja hartiaseudun jäykkyyttä, jännitystä, sekä stressioireita. Hoitomuoto vilkastuttaa verenkiertoa, lisää aivojen hapensaantia, helpottaa migreeniä ja päänsärkyä. Lisäksi se parantaa unenlaatua, sekä lisää keskittymiskykyä.

Hoitoa ei suositella, mikäli asiakkaalla on aivoverenkierron häiriö, tulehdussairaus, kuume, Menieren tauti, syöpä, epilepsia, päänalueen vamma, tarttuva ihosairaus tai jos asiakas on raskaana.

Klassinen Jalkahoito 68€

Jalkojen perushoito sisältää kylvyn, kovettumien ja ongelmakohtien hoidon, kynsien leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, voiteen sekä lyhyen hieronnan ajan puitteissa. Hoidossa voidaan myös keskittyä vain ongelmakohtiin kuten paksuuntuneisiin kynsiin.

Kesto 60min.

 

Spa Jalkahoito 90€

Spa jalkahoito sisältää raikastavan kylvyn, ihoa uudistavan kuorinnan, kovettumien ja ongelmakohtien hoidon, kynsien leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, tehokosteuttavan naamion sekä rentouttavan jalkahieronnan.

Hoidon aikana tarjoillaan lämmin juoma.

Kesto 90min.

 

Toteutamme kaikki kasvohoitomme ihosi tarpeiden mukaisesti laadukkailla Bielenda Professional- , Ekopharma- sekä Arkana ammattikosmetiikkasarjoilla.

Jokaisessa kasvohoidossa hoidetaan myös dekolteen iho.

 

Täydellinen kasvohoito 102€
Kesto 90 min.
Kokonaisvaltainen kasvohoito jokaiselle ihotyypille.

Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen ihon kuntoa tarkastellaan ja suunnitellaan hoidon kulku. Parhaan lopputuloksen saamiseksi iho kuoritaan hellävaraisella mutta tehokkaalla ultraäänellä tai ihon pintaa tasoittavalla timanttihionnalla. Iho höyrytetään pehmeäksi ja tarvittaessa epäpuhtauksia poistetaan mekaanisesti. Seuraavaksi kasvoille, dekolteelle sekä silmäympäryksille levitetään tehoseerumi sekä naamio. Kasvot, dekoltee ja niska-hartiaseutu hierotaan syvästi rentouttavalla ja akupisteitä aktivoivalla rituaalilla. Hoito viimeistellään okluusionaamiolla, joka tehostaa vaikuttavien aineiden imeytymistä ihoon. Lopuksi ihoon hierotaan loppuvoiteet.

Ei suositella aknelääkityksen aikana.

 

Syväpuhdistava kasvohoito 86€
Kesto 75 min.
Puhdistava kasvohoito epäpuhtaalle, tukkoiselle ja samealle iholle.

Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella sekä ihon kunnon tarkastelulla. Jotta hoidon vaikutus saataisiin syvemmälle ihoon, tehdään tukoksia avaava ja epäpuhtauksia nostava kuorinta ultraäänellä. Tarvittaessa osa ihosta voidaan käsitellä myös timanttihionnalla. Iho pehmennetään höyrytyksellä, jonka jälkeen epäpuhtauksia poistetaan mekaanisesti. Kasvoille ja dekolteelle levitetään tehoseerumi sekä ihon punoitusta ja turvotusta lievittävä naamio. Naamion vaikuttaessa dekolteelle ja niska-hartiaseudulle tehdään rentouttava hieronta. Hoito viimeistellään loppuvoiteilla.

Ei suositella aknelääkityksen aikana.

 

Klassinen kasvohoito 70€
Kesto 60 min.
Jokaiselle ihotyypille sopiva ihon perushoito.

Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella sekä ihon kunnon tarkastelulla. Kasvojen ja dekolteen iho kuoritaan sille sopivalla tuotteella, jonka jälkeen iho höyrytetään pehmeäksi. Tarvittaessa epäpuhtauksia poistetaan kevyesti. iholle levitetään tehoseerumi sekä naamio. Kasvot hierotaan syvästi rentouttavalla ja akupisteitä aktivoivalla rituaalilla. Hoito viimeistellään loppuvoiteilla.

Ei suositella aknelääkityksen aikana.

 

Ihonpuhdistus 66€
Kesto 70 min.
Epäpuhtaalle, rasvoittuvalle iholle.

Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella sekä ihon kunnon tarkastelulla. Iho kuoritaan sille sopivalla tuotteella, jonka jälkeen se höyrytetään pehmeäksi. Seuraavaksi tehdään epäpuhtauksien meekaninen poisto. Tämän jälkeen iholle levitetään rauhoittava, ihon punoitusta ja turvotusta vähentävä naamio. Hoito viimeistellään loppuvoiteilla

 

Hellä -Hoitava kasvohieronta 66€
Kesto 60 min.
Jokaiselle ihotyypille sopiva rentoutushoito.

Tämä ihoa hellivä rentoutushoito aloitetaan kasvojen sekä dekolteen kevyellä kuorinnalla. Iholle levitetään hoitava tehoseerumi. Kasvot, dekoltee ja niska-hartiaseutu hierotaan syvästi rentouttavalla ja akupisteitä aktivoivalla rituaalilla. Hoito viimeistellään loppuvoiteilla.

Klassinen hieronta on rentouttavaa, palautumista edistävää, stressiä, kiputiloja ja jumeja poistavaa hierontaa.

Hieronta toteutetaan aina yksilöllisesti asiakasta kuunnellen ja kehon hyvinvointia ajatellen.

 

120 min – 95€
90 min – 80€
75 min – 70€
60 min – 55€
45 min – 50€
30 min – 35€

Klassisen hieronnan voit maksaa meillä myös epassilla, smartumilla ja edenredillä.

Shellac kestolakkaus

SHELLAC™ on ammattikäyttöön kehitetty lakkausmenetelmä, joka takaa kauniin kiiltävän, 14+ päivää kestävän lakkauksen.

 

SHELLAC™ on erittäin hellävarainen, sillä kynnen pintaa ei viilata ennen lakkausta eikä lakkauksen poiston yhteydessä – kynnet eivät siis haperru tai vaurioidu SHELLAC™-käsittelyn yhteydessä.

Lakkaukseen voit halutessasi valita lisäksi myös oman kynnen vahvistuksen, jolloin kynsistä tulee vieläkin kestävämmät.

 

Unohda punaiset näpyt, ärtynyt iho ja kova, parissa päivässä kasvava sänki!

 

Sokerointi on hellävarainen ja tehokas karvanpoistomenetelmä, joka poistaa karvan juurineen. Tuloksena pehmeä ja silkinsileä iho. Pitkällä aikavälillä sokerointi heikentää ja hidastaa karvankasvua.

Valmistautuminen

Karvan tulisi olla vähintään 0,5 cm pitkää, jotta se tarttuisi sokeriin mahdollisimman hyvin. Sinun ei tarvitse valmistautua sokerointiin muuten kuin huolehtimalla hyvästä hygieniasta.

Jälkihoito

Sokeroinnin jälkeen vältä hikoilua 24h, älä käytä deodoranttia 24h ja vältä kiristäviä tai hankaavia vaatteita. Muista kosteuttaa ihoa päivittäin sekä kuoria pari kertaa viikossa.

 

 

 

 

 

Ripsien kestotaivutus 64€

Tämä huippusuosittu ripsipalvelu tekee ripsistäsi luonnollisen näyttävät 6-8 viikoksi.
Käsittely sisältää ripsien värjäyksen.


Taivutuksen pysymiseen ei vaikuta meikinpuhdistusaine, saunominen tai mikään muukaan ulkoinen tekijä.
Ripsiä suositellaan kosteutettavaksi päivittäin seerumilla tai öljyllä.

Kestotaivutuksella on 7 päivän takuu.

 

Kulmien laminointi 54€

Kulmakarvojen laminointi eli brow lift tekee kulmista näyttävämmän ja tuuheamman näköiset. Vahvatkin kulmakarvat saadaan kauniiseen muotoon ja mikä parasta, myös pysymään siinä!

Kulmien kastelua tulee välttää 4h käsittelyn jälkeen. Pysyvyys n. 3-5 viikkoa, oman karvan kasvutahdista riippuen. Sisältää värjäyksen ja muotoilun.

Laminoinnilla on 7 päivän takuu.

Ripsien kestotaivutus & kulmien laminointi 108€

 

Meikkaukset arkeen ja juhlaan!

Hää- ja juhlameikeistä suosittelemme olemaan meihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen juhlia.

 

Lempi -Ravintovalmennus 150€ / kk

Lempeä, mutta myös tavoitteellinen ravintovalmennus, jossa avataan omaa suhtautumista syömiseen ja painotetaan tervettä, pitkän ajan tavoitteita tukevaa ruokakäyttäytymistä. Tuloksista halutaan taattuja ja pitkäaikaisia. Valmennus sisältää alkukartoituksen/tutustumisen, ruokapäiväkirjan, mentaalipuolen painotuksen, arkeen sopivan, joustavan ruokavalion ja vuorokauden sisäisen yhteydenpidon.

 

Motivoiva liikuntavalmennus 150€ / kk

Tämä palvelu sisältää alkukartoituksen, henkilökohtaisen liikuntasuunnitelman, ensimmäisenä kuukautena kolme valmennustapaamista. Mikäli asiakas jatkaa valmennuksessa ensimmäisen kuukauden jälkeen, seuraaviin kuukausiin kuuluu kaksi valmennustapaamista ja vuorokausittainen/viikottainen yhteydenpito, sopimuksen mukaan. Ohjauksessa huomioidaan kehonhuolto, palautuminen ja asiakkaan yksilöllisyys. Ensimmäinen ajanvarauksesi on alkukartoitus. Paikka sovitaan puhelimitse/sähköpostilla.

Lisää valmennuskertoja voi varata erikseen 60,00 €/h, tarpeen mukaan.

 

Uusi, sytyttävä treenisuunnitelma (ei ohjausta, kokeneelle treenaajalle) 80€

Jo olemassa olevan liikuntaohjelman päivitys vankasti tavoitteita tukien. Tämä palvelu on ensisijaisesti asiakkaille, joilla on jo treenitaustaa ja perustekniikat ovat hallussa. Suunnitelmassa huomioidaan yksilöllisyys, kehonhuolto ja palautuminen. Suunnitelman saa paperisena versiona liikkeestämme tai sähköpostitse.

Huom: tämä palvelu ei sisällä ohjaustunteja. Halutessaan niitä voi varata erikseen – katso palvelu: ”Ohjaustunti valitsemallasi kuntosalilla”.

 

Ohjaustunti valitsemallasi kuntosalilla 60€

Tämä palvelu on erillinen kuntosaliohjaustunti. Palvelu on saatavilla sekä yksilölle, että ryhmälle. Tunnin aikana opetan tehokkaita, asiakkaalle uusia tekniikoita. Huomioin ohjauksessa kehon lämmittämisen ja liikkuvuuden, mahdolliset rajoitteet, ergonomiset asennot, liikeradat, kuormituksen ja palautumisajat. Yhteinen treenituokio on piristävä ja palkitseva! Opittuja asioita voi soveltaa jatkossa omaan liikkumiseen.

Valitsemasi aika on varsinaisen ohjauksen aika. Paikka sovitaan puhelimitse/sähköpostilla.

 

Kehonhuoltotunti 60€

Ohjattu kehonhuoltotunti, jossa huomioidaan toiveet, tavoitteet ja mahdolliset rajoitukset. Palvelu on saatavilla yksilölle tai ryhmälle. Valitsemasi aika on varsinaisen ohjauksen ajankohta.

Järjestämme harmonisessa hoitolassamme rentoutusiltoja myös ryhmille.

Kysy meiltä lisää!